Companii

Americanii de la Azur văd o creştere de 6% a afacerilor, până la 145 milioane de lei

Americanii de la Azur văd o creştere de 6% a...

Autor: Laurentiu Cotu

28.03.2016, 00:06 150

Producătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, subsidiară a ICC Industries INC New York, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de aproximativ 145 de milioane de lei (32,4 milioane de euro), în creştere cu 6% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.

Compania a realizat anul trecut afaceri totale de 136,6 mil. lei (peste 30 mil. euro), mai mult cu 6% faţă de anul anterior, în condiţiile în care piaţa internă nu a produs creşteri sustenabile, iar piaţa externă a avut evoluţii oscilante. Azur comercializează lacuri şi vopsele sub mărcile Roua, Evrika, Edil, brandul Qtek şi sistemul de nuanţare Natura. „Pentru acest an ne propunem o creştere de aproximativ 6% a afacerilor, în condiţiile în care specialiştii anunţă un 2016 nu foarte optimist. Ne dorim să creştem semnificativ pe segmentul industrial şi să ne întărim poziţia pe zonele de nord-vest şi sud“, a declarat pentru ZF Transilvania Zoltan Jakab, directorul general al companiei Azur.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO