Noi promisiuni de semi-autostrăzi

Anca Boagiu: Autostrada Cernavodă-Medgidia va fi dată în circulaţie la o bandă pe sens în 2012

30 nov 2011 Autor: Andreea Mioara Neferu

Ministrul transporturilor Anca Boagiu, care a vizitat astăzi şantierul de pe autostrada Cernavodă-Medgidia, s-a declarat mulţumită de stadiul lucrărilor şi a anunţat că anul viitor acest tronson va fi dat în circulaţie la o bandă pe sens.

"Stadiul în care se află tronsonul Cernavodă-Medgidia ne demonstrează tuturor că decizia rezilierii cu Colas a fost una foarte bună. Anul viitor românii care vor merge spre mare vor avea un traseu mult mai scurt având în vedere deschiderea circulaţiei pe podul de la Cernavodă, darea în circulaţie la o bandă pe sens a tronsonului Cernavodă-Medgidia şi finalizarea integrală a tronsonului Medgidia-Constanţa şi ocolitoarea Constanţa", a declarat Anca Boagiu.

Constructorii Astaldi şi Max Boegl realizează autostrada Cernavodă-Medgidia pentru 118,8 milioane de euro, după ce Ministerul Transporturilor a reziliat contractul cu francezii de la Colas, care se ridica la 179,7 milioane de euro.

Cu un LIKE la pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.

 
Cuvinte cheie:
Anca Boagiu
, Autostrada Cernavodă-Medgidia

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide