Companii

Anca Boagiu: Autostrada Cernavodă-Medgidia va fi dată în circulaţie la o bandă pe sens în 2012

Anca Boagiu: Autostrada Cernavodă-Medgidia va fi dată în circulaţie la o bandă pe sens în 2012

Foto: Silviu Matei

Autor: Andreea Mioara Neferu

30.11.2011, 16:31 1226

Ministrul transporturilor Anca Boagiu, care a vizitat astăzi şantierul de pe autostrada Cernavodă-Medgidia, s-a declarat mulţumită de stadiul lucrărilor şi a anunţat că anul viitor acest tronson va fi dat în circulaţie la o bandă pe sens.

"Stadiul în care se află tronsonul Cernavodă-Medgidia ne demonstrează tuturor că decizia rezilierii cu Colas a fost una foarte bună. Anul viitor românii care vor merge spre mare vor avea un traseu mult mai scurt având în vedere deschiderea circulaţiei pe podul de la Cernavodă, darea în circulaţie la o bandă pe sens a tronsonului Cernavodă-Medgidia şi finalizarea integrală a tronsonului Medgidia-Constanţa şi ocolitoarea Constanţa", a declarat Anca Boagiu.

Constructorii Astaldi şi Max Boegl realizează autostrada Cernavodă-Medgidia pentru 118,8 milioane de euro, după ce Ministerul Transporturilor a reziliat contractul cu francezii de la Colas, care se ridica la 179,7 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO