Companii

Andreea Moldovan preia conducerea Avon Romania, dupa ce a coordonat in ultimii 6 ani alte piete ale companiei

Andreea Moldovan preia conducerea Avon Romania, dupa ce a...

Autor: Roxana Rosu

18.01.2018, 11:24 1368

Andreea Moldovan a preluat de la 1 ianuarie conducerea Avon Cosmetics România, revenind în ţară după ce în ultimii şase ani a administrat operaţiunile companiei pe alte pieţe internaţionale.

Numirea Andreei Moldovan vine după promovarea lui Răzvan Diraţian, cel care condus afacerea din România peste 8 anim în functia de General Manager Avon Filipine, o piaţă de top AVON, aflată în top 5 la nivel global.

Din noua funcţie, Andreea Moldovan va coordona activitatea Avon în România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia. Valoarea totală a operaţiunilor coordonate la nivelul noii regiuni depăşeşte 150 milioane dolari.

Ea şi-a început cariera la Avon în 1998 ca director de vânzări în Cluj Napoca, urmând apoi rolurile de director naţional de vânzări în Maroc şi România, şi director regional de vânzări pentru Europa de Est.

În ultimii 5 ani a condus operaţiunile din Cehia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Lituania & Letonia.

„Mă bucur că preiau acest rol, nu doar pentru că m-am întors acasă, ci şi pentru că România a fost de multe ori dată exemplu de bune practici la nivel global. Crearea acestei noi zone de business ne va oferi încă o oportunitate să punem regiunea pe harta performanţelor în Avon”, declară Andreea Moldovan.

Noul manager general AVON este a doua româncă expat care se întoarce în România, după ce acum un an, Angela Creţu, a revenit în ţară pentru a conduce operaţiunile din 19 pieţe, în rolul de Group Vice President Avon Central Europe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO