Companii

Andrei Caramitru pleacă după o carieră de 16 ani în McKinsey la rivalul Boston Consulting Group

 Andrei Caramitru pleacă după o carieră de 16 ani în...

Autor: Adelina Mihai

05.09.2016, 00:07 5354

Noul rol de partener vizează o divizie a companiei de consultanţă Boston Consulting Group (BCG) din Austria, Germania, Europa Centrală şi de Est şi Orientul Mijlociu.

Noul rol de partener vizează o divizie a companiei de consultanţă Boston Consulting Group (BCG) din Austria, Germania, Europa Centrală şi de Est şi Orientul Mijlociu.

Andrei Caramitru, 40 de ani, managerul care a lucrat în ultimii 16 ani pentru liderul global al industriei de consul­tanţă în management stra­te­gic McKinsey, a preluat din această lună func­ţia de partener în cadrul unei firme com­petitoare, Boston Consulting Group (BCG).

Noul rol, de partener specializat în industria de telecomunicaţii, tehnologie şi media, acoperă businessul firmei de consultanţă în Germania, Austria, Europa Centrală şi de Est şi Orientul Mijlociu. Anunţul a fost făcut de BGC Germania.

„Voi face parte din echipa BCG în calitate de partener şi voi fi responsabil de activităţile companiei din zona de tehnologie, media şi telecomunicaţii pentru diferite pieţe emergente, inclusiv în Europa de Est, şi voi coordona proiecte ale clienţilor şi din România. BCG are o prezenţă semnificativă în Europa de Est şi chiar lucrează cu câteva instituţii mari din România. La fel ca în rolul regional pe care l-am avut anterior, voi continua să-mi desfăşor o parte importantă a activităţii din România“, a spus Andrei Caramitru.

Poziţia de partener este aproape cea mai înaltă dintr-o firmă de consultanţă în management, înaintea celei de director. Potrivit datelor din piaţă, un partener care lucrează într-o firmă de top din această industrie în statele dezvoltate din Europa poate ajunge la venituri de peste 15.000 de euro net pe lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO