Companii

Angajaţi şi antreprenori: fac 25.000 de euro din servicii de curăţenie

Angajaţi şi antreprenori: fac 25.000 de euro din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.02.2014, 15:19 712

Laura Mois, 33 de ani, şi Adrian Dragnea, 34 de ani, doi soţi din Bucureşti au investit 12.000 de euro pentru a dezvolta Pure Clean, un business care oferă servicii de curăţenie şi care a ajuns în prezent la patru angajaţi full-time.

„Întâmplător, la începutul anului 2013, am aflat mai multe despre domeniul curăţeniei, am dobândit cunoş­tin­ţele necesare şi apoi am profitat de această oportunitate. Credem că hotărârea şi perseverenţa te ajută să progresezi în aproape orice domeniu“, a afirmat Adrian Dragnea, acţionar al firmei Inspire Trade înfiinţată în aprilie 2013, cea care operează businessul Pure Clean.

Cei doi soţi au investit iniţial în această afacere 12.000 de euro, sumă care a fost alocată achiziţionării unui autoturism, soluţiilor de curăţenie, aparaturii şi trainingului angajaţilor. La trei luni după ce au început afacerea, antreprenorii au reuşit să găsească primul client.

„Cu toate că lucrurile au evoluat foarte repede ulterior, încă nu am renunţat la locurile noastre de muncă. Laura, soţia mea, are un job în domeniul bancar, iar eu lucrez la un cabinet stomatologic. Tot timpul liber pe care îl avem îl dedicăm businessului Pure Clean.“

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.01.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO