Companii

Angela Cretu va dezvolta de la New York brandurile Avon

Angela Cretu va dezvolta de la New York brandurile Avon
14.07.2009, 00:00 108

Angela Cretu, 35 de ani, care a ocupat pozitia de directorul general al Avon Romania timp de aproape cinci ani, se va muta la New York, pentru a se ocupa de proiectele mari inovative ale grupului la nivel global.

Cretu a fost numita in functia de vicepresedinte business model innovation la nivel de grup, dupa ce la sfarsitul lui 2007 a fost desemnata sa conduca operatiunile Avon in Europa de Sud - Est.

Organigrama Avon a fost modificata, operatiunile locale si din Republica Moldova urmand sa fie coordonate de actualul director de dezvoltare, Razvan Diratian, care va fi promovat ca director comercial.

Angela Cretu, care va fi cel mai tanar vicepresedinte in cei 123 de ani ai Avon, a lucrat anterior in cadrul Avon Serbia, unde a ocupat postul de country manager.

La nivel local, compania, care concureaza direct cu Oriflame, a rulat afaceri de aproape 115 mil. euro, avand un profit de 19,8 mil. euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO