Companii

Antibiotice Iaşi analizează deschiderea de reprezentanţe în zece ţări

Antibiotice Iaşi analizează deschiderea de...

Autor: Ana Maria Petcana

07.08.2013, 21:32 312

Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi analizează deschiderea de reprezentanţe în zece state, printre care Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina şi Serbia, pentru a-şi creşte vizibilitatea şi livrările pe aceste pieţe.

„Rolul reprezentanţelor este de a promova produsele companiei sub brand propriu pentru a genera un volum mai mare al consumului şi implicit al livrărilor şi pentru a consolida imaginea companiei Antibiotice ca producător de forme finite. În acest sens a fost demarată activitatea de promovare în Republica Moldova“, se arată într-un raport al producătorului.

O altă piaţă importantă a companiei este SUA, unde a lansat un nou produs - Nafcilină injectabilă. Antibiotice mai exportă pe piaţa americană Ampicilină injectabilă şi substanţa activă Nistatină. Tot în ceea ce priveşte exportul de Nistatină, compania spune că a livrat primele cantităţi pentru parteneri din America de Sud, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania exportă produse farmaceutice finite şi substanţă activă în 60 de state la nivel mondial, prin intermediul a peste 100 de parteneri.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.08.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO