Companii

Antreprenori locali. Betty Ice deschide anul viitor trei magazine cu îngheţată

Antreprenori locali. Betty Ice deschide anul viitor trei...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

28.03.2017, 00:07 996

Producătorul de înghe­ţa­tă Betty Ice din Suceava continuă dez­vol­ta­rea reţelei proprii de maga­zi­ne cu în­ghe­ţată şi vrea să deschidă anul viitor trei astfel de unităţi în Bu­cureşti, Iaşi şi Constanţa. Betty Ice deţine de mai mulţi ani spaţii unde intenţio­nea­ză să deschidă magazine, însă Vasile Arme­nean, proprietarul com­paniei, spune că biro­craţia amâ­nă demararea amenajărilor. 

„Anul acesta vrem să investim în ame­najarea a trei magazine, dar nu cred că vom termina anul acesta, deci le vom deschide în 2018. Lucrăm în acest moment mai mult la acte, nu am în­ce­put încă lucrările de construcţie. Este foarte greu de obţinut auto­rizaţii, mai ales că s-au schimbat pri­marii. Abia acum încep să se schimbe lu­cru­rile“, a spus Vasile Armenean, an­tre­prenorul care conduce o com­panie cu afaceri de 28 mil. euro. De exem­plu, in­ves­tiţia în magazinul de pe Lip­scani (Bucu­reşti) se ridică la 1 mil. eu­ro, conform da­te­lor fur­ni­zate de com­panie. Com­pa­nia de­ţine de­ja pa­tru magazine pro­prii în Braşov, Ora­dea, Sibiu şi Cluj-Napoca, iar pe timpul verii are des­chi­se şi peste 100 de chioşcuri cu înghe­ţa­tă în toată ţara, fiind prezentă pe întreg anul în magazinele din comerţul modern şi tradiţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO