Companii

Antreprenori locali. Businessul producătorului de preparate din carne Sergiana, din Braşov, a ajuns la 45 mil. €

Autor: Roana Rotaru

07.02.2017, 00:07 1665

Grupul Sergiana, din judeţul Braşov, condus de Tudor Neculoiu, a ajuns la afaceri de aproape 45 mil. euro în 2016 din producţia şi comercializarea preparatelor din carne, 65% din business fiind generat de Sergiana Prodimpex, fabrica de preparate din carne din Poiana Mărului.

Grupul cultivă cereale pe 1.600 de hectare de teren agricol, deţine propria fabrică de furaje, o fermă de 3.300 de scroafe în producţie, o fermă de 500 de vaci de carne rasa Black Angus, precum şi pro­priul abator cu linii de sacrificare pentru suine şi bovine. „În anul 2016 fabrica din Poiana Mărului a înregistrat o pro­ducţie de 6.400 tone, iar capacitatea de procesare medie ajunge în jur de 25 tone pe zi“, a explicat Tudor Neculoiu, directorul general al grupului Sergiana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO