Companii

Antreprenori locali. Familia Sighiartău investeşte 2 mil. € în parcul auto şi în două terminale la Bistriţa şi Arad

Ioan-Eugen Sighiartău, directorul general al Filadelfia Group

Ioan-Eugen Sighiartău, directorul general al Filadelfia Group

Autor: Laurentiu Cotu

22.03.2017, 00:05 823
Grupul de companii Filadelfia din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, cu activităţi în domeniile transportului de pasageri, transportului de marfă, asigurări şi turism, a bugetat pentru acest an un program de investiţii de peste 2 mil. euro, pentru extinderea parcului de camioane cu încă 12 unităţi şi a flotei de autocare cu 3 unităţi, dar şi pentru finalizarea lucrărilor la terminalele de îmbarcare/debarcare din Bistriţa şi Arad.

Bistriţenii au finalizat anul trecut investiţii de 1,5 mil. euro, din fonduri proprii, pentru extinderea parcului auto, dar şi în construirea terminalelor de îmbarcare/debar­care din Bistriţa şi de la Arad.

„Vom deschide în acest an noi linii de transport internaţional de pasageri în Europa, cu plecare din România şi din Spania. Vom continua şi investiţia în terminalul de la Arad, urmând să finalizăm lucrările în acest an, însă vom demara un proiect şi la Bucureşti, un depozit pentru logistică marfă şi service auto, cu o supra­faţă de apro­ximativ 2.500 de metri pătraţi“, a decla­rat pentru ZF Tran­sil­vania Ioan-Eu­gen Sighiartău, directorul ge­­neral al Filadelfia Group, fară să ofere, deo­cam­dată, mai multe infor­maţii referitoare la proiectul din Capitală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO