Companii

Antreprenori locali: O familie de farmacişti aşteaptă vânzări de 6 milioane de lei cu numai două puncte de lucru

Elena Dobre (stânga), Silvia Candrea, cea care a pornit afacerea şi Georgiana Candrea

Elena Dobre (stânga), Silvia Candrea, cea care a pornit afacerea şi Georgiana Candrea

Autor: Georgiana Mihalache

09.12.2016, 00:04 3296

Farmacia Silva Farm din Bucureşti, înfiinţată în urmă cu mai bine de două decenii de farmacista Silvia Candrea, a intrat în retailul de medicamente printr-o farmacie la parter de bloc cu un singur an­gajat, iar acum businessul include do­uă puncte de lucru, un site pentru co­menzi  şi a avut anul trecut afaceri de 5,3 milioane de lei, cu 15% mai mult decât în 2014, potrivit datelor Ministerului de Finanţe.

„Având în ve­de­re condiţiile finan­cia­re actuale, afacerea a mers satis­fă­că­tor. Cifra de afa­ceri esti­ma­tă pen­tru 2016 este de cir­ca 6-7 milioane de lei, iar pentru 2017 nu putem face esti­mări din cauza con­textului eco­no­mic-politic com­plex“, au spus pen­tru ZF repre­zen­tanţii farmaciei.

Businessul Silva Farm a avut o evoluţie constantă în ultimii cinci ani şi este o afacere de familie, astfel încât an­treprenoarei ca­re a înfiinţat farma­cia i s-au alăturat so­ţul şi cele două fiice, iar numărul de an­ga­jaţi a ajuns în prezent la 14 persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO