Companii

Antreprenori locali: Producătorul de mezeluri Zimbria va construi o fabrică în Galaţi, o investiţie de 1 mil. euro

Antreprenori locali: Producătorul de mezeluri Zimbria va...

Autor: Roana Rotaru

14.11.2016, 00:05 921
Producătorul de specialităţi din carne şi brânzeturi  marca Zimbria, un business de circa 1 mil. euro, prezent cu pro­­dusele sale în cinci magazine din Brăila, Galaţi şi Bucu­reşti, vrea să deschidă o fabrică de preparate din carne din fon­­duri europene care să aibă o capacitate de producţie de două tone de preparate pe zi, potrivit reprezentantului com­paniei. 

„Anul acesta am achiziţionat un teren de 4.000 metri pătraţi la ieşirea din Galaţi, unde vom construi o fabricuţă. Vrem să avem flux, pentru a face schimburi intracomunitare, adică să putem exporta produse. Fabrica o să aibă o capacitate de producţie de două tone pe zi şi va fi o investiţie de circa un milion de euro. Intenţia noastră este să o facem cu magazin de desfacere, un punct de atracţie, ca să vină lumea să cumpere. Lucrăm la proiect şi dacă totul va fi OK, îl vom prezenta în sesiunea din martie 2017“, a declarat pentru ZF Marius Verdeşi, fondatorul brandului Zim­bria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO