Antreprenori locali. Producătorul de pantofi Denis din Suceava, spre 40 de magazine

15 mar 2017 Autor: Cristina Rosca

Grupul Denis din Suceava, cu activităţi în producţia şi re­tai­lul de încălţăminte, continuă expansiunea reţelei proprii cu trei uni­tăţi în acest an, urmând a se apropia de 40 de magazine sub bran­durile Why Denis şi Anna Cori. Mai mult, grupul sucevean, con­trolat de familia de antreprenori locali Cornea, are în plan şi să dezvolte activitatea fabricii de pantofi din Suceava şi să ajungă să realizeze 1.600 de perechi de pantofi pe zi, faţă de 1.200-1.400 în 2016.

„În anul 2017 vom deschide încă trei magazine în România, două în Bucureşti - în aprilie şi iunie - şi unu în provincie în toamnă. Toate vor fi sub brandul Anna Cori şi vor fi gestionate de compainia Denis Shoes Srl“, spune Ilie Cornea, antreprenorul care a pus bazele businessului acum circa două decenii.

Activitatea companiei este operată pe două firme - Denis şi Denis Shoes.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2017

 
Cuvinte cheie:
pantofi
, Denis
, Suceava
, magazine
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide