Companii

Antreprenori locali. SaladBox deschide restaurante în Algeria şi vrea să ajungă la Miami

Dan Isai, CEO al SaladBox

Dan Isai, CEO al SaladBox

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.08.2016, 00:07 5076

SaladBox, lanţ de restaurante dezvoltat de patru antre­pre­nori locali, continuă expansiunea atât pe plan local, cât şi în străinătate şi deschide unităţi în ţări precum Algeria şi Sta­tele Unite, dar şi în oraşe de pe plan local precum Deva, Pia­tra Neamţ, Braşov şi Bucureşti. Lanţul, format din uni­tăţi deţinute de proprietarii brandului, dar şi de fran­ci­zaţi, a deschis deja un restau­rant în Al­geria, acolo unde vrea încă do­uă până la finalul anului.

„Dorim să încheiem anul 2016 cu unităţi deschise pe trei continente. Astfel după Europa şi Africa ur­mea­ză America. Deşi este compe­ti­tivă, piaţa americană este o piaţă de des­facere mare unde credem că şi noi avem şansa noastră. În mo­men­tul de faţă sunt sem­nate primele lo­caţii care vor fi deschise în Miami – Florida şi s-a finalizat perioada de training cu partenerul care va opera locaţiile respective“, a declarat pentru ZF Dan Isai, CEO şi unul dintre fondatorii lanţului de restaurante SaladBox.

În total, lanţul este format în prezent din peste 40 de unităţi în România, Ungaria, Germania şi Algeria. Cu această cifră, SaladBox este al treilea lanţ de restaurante cu servire rapidă ca număr de unităţi în România, după McDonald’s şi KFC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO