Antreprenorul care a investit 500.000 de euro într-un business inspirat de pasiunea pentru echitaţie

18 aug 2017 Autor: Ioana Matei

Ionuţ Popescu a investit 500.000 de euro, din care 200.000 de euro fonduri europene, în Centrul de Echitaţie Potcoava, în judeţul Dâmboviţa. În prezent, businessul este format dintr-o unitate de cazare cu 13 camere, în care se află şi un restaurant, o sală de conferinţe, spa. Turiştii care ajung aici pot opta între turism ecvestru pe cei 13 cai din rasa Haflinger aflaţi în cadrul centrului de echitaţie, tir cu arcul, spa.

În 2016, primul an de funcţionare a Centrului de Echitaţie Potcoava, acesta a ajuns la un grad de ocupare de 41,5%, generând o cifră de afaceri de aproximativ 150.000 de euro. Previziunile lui Popescu sunt optimiste şi pentru anul în curs: antreprenorul se aşteaptă ca în 2017 centrul să ajungă la un grad de ocupare cuprins între 70 şi 85% şi o cifră de afaceri dublă faţă de anul anterior.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2017

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, business
, pasiune
, potcoava
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide