Companii

Apa, berea şi vitaminele, oferta de toamnă din prime-time-ul televiziunilor. Vinul intră timid pe TV

Apa, berea şi vitaminele, oferta de toamnă din...

Autor: Corina Zamfir

28.09.2017, 20:11 227

După ce săptămâni la rând berea a fost starul din prime-time-ul tele­viziunilor în ceea ce priveşte băuturile, săptămâna aceasta îşi face loc timid la TV şi vinul. Crama Ceptura, al cărei vin a fost degustat prima dată în 2005, şi-a promovat produsele luni seară, având însă doar o singură reclamă, faţă de brandurile de bere, care au avut îm­pre­ună şase reclame.

Alimentele şi băuturile au dominat luni seară prime-time-ul pe trei dintre cele mai urmărite televiziuni locale, urmate de industria farma, produse cosmetice şi de îngrijire personală şi industria telecom, potrivit datelor oferite de Mediafax Monitorizare.

Cu un număr de cinci reclame, discounterul german Lidl a fost cel mai vizibil pe ecrane luni seara, în condiţiile în care pe 18 septembrie a deschis un magazin de tip pop-up (temporar) în clădirea de birouri Magheru One din Capitală care vinde colecţia de haine „Esmara by Heidi Klum”, disponibilă şi în celelalte magazine din ţară ale brandului. Din industria alimentelor şi băuturilor s-au mai remarcat produse precum untul produs de danezii de la Lurpak sau ciocolata Milka Waves.

Jucătorii din industria farma şi retail farma au pus accentul săptă­mâna aceasta pe suplimente alimentare şi vitamine precum Vitamax de la GSK, Vitamine Redoxon de la Bayer sau gama de pediatrie Childlife de la Secom.

Importatorul de suplimente alimentare Secom, controlat de antre­pre­norii Lucia şi Andrei Costea, estimează pentru anul în curs vânzări de peste 20 mil. de euro şi are în plan exştinderea pe piaţa locală cu încă 38 de unităţi până în 2025, planul de investiţii ridicându-se la peste 2 mil. euro.

Vedeţi tabelul complet cu brandurile pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO