Companii

Aquaparkul de 20 mil. euro din Oradea a făcut profit de 1 mil. euro

Aquaparkul de 20 mil. euro din Oradea a făcut profit de...

Autor: Laurentiu Cotu

20.02.2018, 00:06 1192

Complexul Wellness Termal Nym­phaea, o investiţie de peste 20 mil. euro rea­lizată de primăria Oradea şi admi­nis­tra­tă de Administraţia Do­me­niului Pu­blic, a ajuns într-un an de func­ţionare la încăsări totale de 3 mil. euro şi un profit de aproximativ 1 mil. euro. În această pe­rioadă, aquaparkul oră­dean a fost vizitat de aproxi­ma­tiv 300.000 de per­soane. Comple­xul Wel­lness Termal Nymphaea a fost des­chis pe data de 10 sep­tembrie 2016.

„Într-un an de func­ţio­nare a aqua­par­kului am constatat că încasările totale s-au ridicat la 3 mi­lioa­ne de euro, numărul vizitato­rilor a fost de aproximativ 300.000 de per­soane, iar profitul  în jur de 1 milion de euro. Ca urmare a realizării acestei in­vestiţii şi a punerii ei în funcţiune, pu­tem spune că 3 milioane de euro, care plecau în alte părţi, nu neapărat peste ho­tare, dar poate la alte unităţi de agrement din afara judeţului Bihor, au rămas în Oradea“, a declarat Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public (ADP) Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO