Companii

Ar fi o lovitură de teatru. Un antreprenor bulgar, Spas Roussev, care a cumpărat Telekom Albania, spune că discută cu nemţii achiziţia Telekom România, alături de un partener: “Achiziţia Telekom Albania este primul pas al încercării mele de a consolida piaţa de telecom din Balcani. Negocierile cu Deutsche Telekom continuă pentru operaţiunile lor din România”

Ar fi o lovitură de teatru. Un antreprenor bulgar, Spas...

Autor: Adrian Seceleanu

17.01.2019, 19:27 17528

Omul de afaceri bulgar Spas Roussev, care tocmai a finalizat achiziţia operaţiunilor din Albania ale Deutsche Telekom pentru 50 mil. euro, susţine că negociază cu gigantul german şi achiziţia operaţiunilor din România, ca parte a unei tentative de a consolida piaţa de comunicaţii din Balcani, scrie publicaţia bulgară Capital.

“Achiziţia Telekom Albania este primul pas al încercării mele de a consolida piaţa de telecom din Balcani. Negocierile cu Deutsche Telekom continuă pentru operaţiunile lor din România, negocieri în care, datorită dimensiunii tranzacţiei, sunt implicat alături de un partener. Ulterior vor fi discuţii şi pentru Macedonia”, a declarat Roussev.

Publicaţia bulgară notează că omul de afaceri ar avea nevoie de un partener puternic şi cu bani având în vedere dimensiunea operaţiunilor din România ale Telekom - un rulaj de aproape un miliard de euro pe an cu un profit operaţional de peste 160 mil. euro.

Spas Roussev a achiziţionat Telekom Albania alături de omul de afaceri bulgar de origine albaneză Elvin Guri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO