Companii

Armătura Cluj are un nou director general, după demisia lui Andrei Drăghici

Armătura Cluj are un nou director general, după demisia...

Autor: Roxana Rosu

03.10.2017, 15:02 326

Producătorul de armături pentru instalaţii termice şi de alimentare cu apă şi gaz Armătura Cluj are un nou director general, Claudiu Cornel Bardea, după ce fostul manager, Andrei Drăghici, şi-a depus demisia, la începutul lunii septembrie.

Claudiu Cornel Bardea, fost quality manager în companie,  a preluat funcţia pe 20 septembrie.

Principalii acţionari ai companiei Armătura sunt austriecii de la Hric Beteiligungs, cu 26% din capitalul social, Tridelta Heal Beteiligungsgesellschaft cu 16,7%, în timp ce un grup de investitori format din firma de brokeraj Swiss Ca­pital, societatea de administrare a investiţiilor Swiss Ca­pital Asset Management şi fondul de acţiuni Active Dinamic a ajuns recent la o deţinere cumulată de 15,58%.

Compania a încheiat primul semestru cu venituri de 7 milioane lei, faţă de 11 milioane lei în perioada similară a anului trecut, şi pierderi de 1,4 milioane lei.

Acţiunile ARM sunt tranzacţionate marţi pe Bursă la 0,2590  lei, în creştere cu 8,3%. De la începutul anului titlurile companiei au avansat cu 200%. Compania are o capitalizare de 10,3 milioane lei.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO