Autoliv mută fabrica din Reşiţa într-un parc industrial din oraş şi angajează încă 250 de oameni

24 aug 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, cu vânzări globale de aproximativ 9,2 mld. dolari şi 64.000 de angajaţi, va reloca fabrica din Reşiţa într-o nouă clădire situată în parcul industrial „Zona Industrială Valea Ţerovei“, aflat în proprietatea Consiliul Local Reşiţa.

Autoliv are 750 de angajaţi la Reşiţa, care vor lucra înce­pând din luna octombrie într-o nouă unitate de producţie, dezvoltată pe o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, în parcul industrial din Reşiţa. Planurile companiei sunt de a ajunge în perioada următoare la 1.000 de angajaţi în acestă nouă fabrică. „Vom muta activitatea de producţie de la Reşiţa într-un nou sediu, în condiţiile în care clădirea în care funcţionăm în prezent nu permite o dezvoltare în continuare. Mutarea în noua fabrică se va face până la mijlocul lunii octombrie, iar planurile noastre sunt de a ajunge la 1.000 de angajaţi în perioada următoare“, a declarat pentru ZF Transilvania Ionel Fierbinţeanu,  managing director al Autoliv România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.08.2016

 
Cuvinte cheie:
crestere
, resita
, fabrica
, parc
, mutare
, oameni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide