Avocaţii de la NNDKP (Nestor) se mută în turnul de birouri al lui Papalekas după Vodafone şi Huawei

19 mai 2016 Autor: Cristina Rosca

Casa de avocatură NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen) se mută începând cu 23 mai în clădirea de birouri Globalworth Tower din zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu, „perla coroanei” imperiului imobiliar dezvoltat de antreprenorul grec Ioannis Papalekas. NNDKP devine al treilea chiriaş care se mută în turnul de birouri de pe str. Barbu Văcărescu, nr. 201 după operatorul telecom Vodafone şi compania chineză Huawei.  

Casa de avocatură NNDKP, una dintre cele mai importante de pe piaţa locală, este de altfel cea cu care Papalekas lucrează de peste 10 ani, avocatul Ion Nestor fiind cel care îi oferă asistenţă antreprenorului grec. Nestor este partener fondator al NNDKP şi unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi români. În turnul de birouri al lui Papalekas NNDKP a închiriat, potrivit ultimelor date ale ZF, o suprafaţă de circa 5.700 mp, situată pe trei etaje. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.05.2016

 
Cuvinte cheie:
Avocati
, NNDKP (Nestor)
, birouri
, Papalekas
, imobiliare
, Globalworth Tower
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide