Companii

Avocaţii lui Călin Zamfirescu îşi fac firmă de insolvenţă

Autor: Cristi Moga

06.12.2011, 00:00 266

Casa de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu, condusă de către Călin Zamfirescu, unul dintre cei mai mari avocaţi litigatori de pe piaţa locală, intră pe piaţa insolvenţei prin fondarea firmei ZRP Insolvency, care va fi coordonată de către avocatul Stan Tîrnoveanu.

Zamfirescu şi Tîrnoveanu s-au retras recent din parteneriatul firmei RVA Insolvency, a lui Arin Stănescu, şi au decis formarea unei afaceri noi, care va funcţiona la început cu o echipă de cinci practicieni în insolvenţă. După plecarea celor doi, Arin Stănescu a numit trei noi parteneri în cadrul RVA - Otilia Doina Milu, Simona Miloş şi Ştefan Dumitru, în timp ce ZRP caută acum un director executiv pentru administrarea firmei de insolvenţă.

"Ne-am confruntat în ultima perioadă cu o creştere semnificativă a cererilor de servicii de specialitate în ceea ce priveşte gestionarea procedurilor de preinsolvenţă şi de insolvenţă, pe fondul dificultăţii accesării finanţărilor bancare şi al lichidităţii scăzute în piaţa activelor corporale şi necorporale, astfel încât am simţit nevoia să creăm o entitate distinctă care să se concentreze pe acest segment", a spus Tîrnoveanu referitor la fondarea noii firme, într-o piaţă în care mai activează jucători precum Casa de Insolvenţă Transilvania sau diviziile de restructurare ale firmelor din Big Four.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO