Azerii de la SOCAR au deschis la Piatra Neamţ prima benzinărie din România cu shaorma şi kebab

2 iul 2013 Autor: Roxana Petrescu

SOCAR a deschis o nouă benzinărie în România, la Piatra Neamţ, în urma unei investiţii de un milion de euro, în total reţeaua azerilor fiind formată azi din 15 puncte de alimentare. SOCAR spune că până acum a investit 22 de milioane de euro în România şi că are un buget de 50 de milioane de euro pentru anul acesta.

Vedeţi aici preţurile de la noua benzinărie

"Benzinăria oferă servicii de alimentare cu carburant, inclusiv pompe pentru deservirea autovehiculelor de mare tonaj, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apa), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare în trafic prin info-chioşc digital şi tablete pentru clienţii care vor să navigheze pe internet. În plus, benzinăria de la Piatra Neamţ deschide în premieră în reţeaua SOCAR zona de fast-food, din care clientţi pot să beneficieze de tradiţionalele produse shaorma si kebab", spun reprezentanţii companiei.

 
Cuvinte cheie:
benzinarie
, deschidere
, piatra
, neamt
, fast-food
, socar
,

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide