Companii

bam boo intră in insolvenţă

Autor: Radu Racu

17.01.2011, 15:41 89

Andromede Decor, proprietara retelei de magazine de cadouri sidecoratiuni interioare bam boo, a decis sa utilizeze proceduraprevazuta de legea 85/2006, urmand a-si restructura activitatea inperioada urmatoare, a anunţat compania într-un comunicat.

"Intrarea in prodecura de restructurare este o decizie pe caream luat-o cu scopul de a ne adapta business-ul la realitatileeconomiei actuale. Este o perioada inca dificila din punct devedere economic, iar decizia restructurarii activitatilor companieine va permite sa ne concentram pe obiective care asiguracontinuarea eficienta a activitatii noastre pe termen lung. Speramintr-o colaborare buna cu creditorii al caror sprijin si intelegerele vom solicita prin planul de reorganizare. Preconizam mai multeintalniri in viitorul apropiat cu principalii creditori pentru apurta negocieri asupra graficului de plati.", spune PhilippeEustratiades, administrator al companiei Andromede Decor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO