Companii

Barrier a deschis două magazine şi vrea 100 de unităţi în franciză în următorii doi ani

Barrier a deschis două magazine şi vrea 100 de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.08.2016, 00:00 426

Compania Electric Plus, care deţine brandul de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier, a deschis un nou magazin sub acest nume la Galaţi, primul din oraş şi cel de-al 21-lea al reţelei. Aceasta este cea de-a doua deschidere în mai puţin de o lună, după ce la sfârşitul lui iulie un showroom a fost inaugurat în Braşov.

„Reţeaua de magazine în franciză a fost dezvoltată pentru a suplini nevoia de magazine specializate în toate oraşele. Avantajul Barrier este investiţia continuă în personalul din magazine, atât pe partea de vânzări, cât şi pe cea logistică”, spune Valentin Stan, directorul comercial al companiei Barrier. În afara reţelei proprii de magazine, Barrier are şi peste o sută de colaboratori, prin care comercializează produsele companiei.

Barrier şi-a propus să ajungă la o reţea de o sută de magazine în franciză la nivel naţional în următorii doi ani, cu accent pe Bucureşti, Moldova şi Ardeal, ca zone cu cel mai mare potenţial de dezvoltare pe termen scurt şi mediu. Electric Plus, deţinătorul brandului Barrier, a încheiat anul 2015 cu afaceri de 20 de milioane de euro, cu 33% mai mult decât în 2014. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO