Companii

Bartosz Puzdrowski, Impact: Vrem să terminăm proiectul rezidenţial din Expoziţiei odată cu imobilele de birouri din zonă

Bartosz Puzdrowski, Impact: Vrem să terminăm proiectul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.08.2017, 00:07 1366

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor, controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, investeşte 40 de milioane de euro în proiectul rezidenţial de peste 600 de locuinţe pe care îl va dezvolta în zona Expoziţiei din Bucureşti, una dintre cele mai căutate zone pentru investiţii în real-estate în ultimele luni. Strategia companiei este de a se sincroniza cu dezvoltatorii de birouri din zonă, Impact propunându-şi să inaugureze proiectul în acelaşi timp cu imobilele office anunţate tot în Expoziţiei.

„Deocamdată, suntem în faza de design şi de proiectare. Vrem să ne mişcăm repede, ca să fim gata când se mută primii chiriaşi în clădirile din zonă. Vom investi 40 de milioane de euro, o parte din capitaluri proprii şi o parte din credite bancare. Discutăm cu mai multe bănci în acest moment, dar vom vedea ce decizie vom lua. Băncile sunt dispuse să finanţeze, în general, 60-65% din proiect“, spune Bartosz Puzdrowski, directorul general al Impact.

Britanicii de la Portland Trust vor investi în birouri în acea parte a Capitalei după ce au cumpărat un lot din terenul deţinut anterior de grecii de la BlueHouse Capital. Şi compania imobiliară GTC a cumpărat 15.000 mp în aceeaşi zonă şi are în plan să dezvolte un proiect de birouri, potrivit datelor din piaţă. Impact Developer & Contractor este o companie listată la bursa de la Bucureşti şi are o capitalizare de 255,6 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO