BAT investeşte 100 de milioane de euro în fabrica de ţigarete de la Ploieşti

16 nov 2016 Autor: Florin Casota

British American Tobacco Ro­mania, cel mai important jucător din industria tutunului din Ro­mânia şi una dintre primele zece com­panii din economia locală, cu afaceri de 1,65 mld. euro anul trecut, va investi 100 de milioane de euro în fabrica pe care o deţine în Ploieşti. Investiţia, care se va derula pe o perioadă de cinci ani, va crea 100 de noi locuri de muncă.

„România este un mediu favorabil investi­ţiilor, cu oameni bine pre­gătiţi şi cea mai mare creş­tere eco­nomică din Uniunea Euro­peană în 2016, creştere la care suntem mândri că am putut con­tribui şi noi. Drept urmare, dorim să continuăm im­pac­tul pozitiv pe care îl avem în economia locală prin angajamentul nostru pe termen lung, inclusiv în securizarea celor peste 2.000 de locuri de muncă din în­treaga ţară şi crearea altora în următorii ani”, a declarat Gem­ma Webb, director ge­neral al British Ame­rican Tobacco.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.11.2016

 
Cuvinte cheie:
bat
, fabrica
, ploiesti
, investitie
, tigarete
, trecut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide