Companii

Belgienii de la VPK Packaging au avut afaceri de 10 mil. euro în S1, plus 20%

Belgienii de la VPK Packaging au avut afaceri de 10 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

26.08.2014, 00:04 178

Producătoul belgian de amba­laje din carton VPK Packaging, care de­ţine pe piaţa locală două fabrici la Sa­lonta, judeţul Bihor, a realizat în primul semestru o cifră de afaceri de 10,3 mil. euro, mai mult cu aproape 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, datorită, în principal, creşterii producţiei de cutii de carton.

Pentru anul în curs compania mizează pe afaceri totale de aproximativ 21,7 mil. euro.

„De la începutul anului piaţa a avut o creştere de peste 10%, iar acest trend se va menţine în ceea ce priveşte volumul realizat. Furnizorii de materie primă au previzionat o creştere a preţului hârtiei în viitorul apropiat, ceea ce va genera şi creşterea preţului la cartoane şi implicit pe piaţa produsului finit“, au declarat reprezentanţii companiei VPK Packaging.

Compania produce plăci ondulate de carton utilizate ca semifabricat pentru cutiile de carton, pentru diverşi clienţi din România, Ungaria, dar şi din ţările vecine, în principal companii din industria bunurilor de larg consum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO