Companii

Betty Ice: Vânzările au crescut vara aceasta pentru că economia a mers mai bine

Betty Ice: Vânzările au crescut vara aceasta pentru că...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.07.2016, 00:07 787

Vasile Armenean, proprietarul producătorului de îngheţată Betty Ice, spune că în prima parte a verii vânzările companiei pe care o conduce au fost mai mari faţă de perioada similară a anului trecut, vremea dar şi evoluţia pozitivă a economiei fiind motoarele acestei majorări.

„Prima lună şi jumătate a fost ceva mai bună pentru vân­ză­rile noastre faţă de cele înregistrate în aceeaşi perioadă a anu­lui trecut. Vremea a fost aproximativ la fel ca vara trecută, dar rezultatele au fost peste cele de anul trecut, ceea ce înseam­nă că economia a mers mai bine şi consumul a crescut în gene­ral“, a declarat Vasile Armenean, care deţine cel mai mare pro­ducător de îngheţată cu acţionariat românesc. Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri în creştere cu 30% faţă de anul precedent, până la 113 mil. lei, vremea bună şi reducerea TVA la alimente la 9% începând cu 1 iunie fiind motoarele de majorare a businessului din Suceava.

România se clasează pe ultimele locuri în Europa în ceea ce priveşte consumul de îngheţată cu 2 litri per capita (echi­valentul a 20 de îngheţate la cornet).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO