Antreprenori locali

Bilka păstrează ritmul creşterilor la 40% şi aşteaptă venituri de 400 mil. lei

6 sep 2017 Autor: Ioana Matei

Horaţiu Ţepeş, acţionar al Bilka Steel: Nu există tendinţa de a ceda nici măcar 1% din companie, pentru că nu avem absolut nicio nevoie de a atrage un fond de investiţii, nu avem nevoie de finanţare. Stăm foarte bine la capitolul grad de îndatorare.

Antreprenorul braşovean Ho­raţiu Ţepeş, care a pus, în urmă cu un deceniu, bazele Bilka Steel, liderul pieţei locale pe segmentul acoperişurilor metalice, estimează venituri de 400 de milioane de lei pentru anul în curs (circa 90 mil. euro). Compania va menţine astfel ritmul anual de creştere de peste 40% pe care îl înregistrează compania din 2010 (în acel an, compania a marcat o creştere de 54%, până la 8 milioane de euro, iar ulterior creşterile s-au menţinut în jurul a 40%). „Din calcule bazate pe istoric, probabil că vom termina anul cu peste 400 de milioane de lei, ceea ce înseamnă că păstrăm tradiţia creşterilor anuale de 40% Chiar dacă am ajuns la cifre foarte mari, ne ajută piaţa – este cerere şi datorită investiţiilor din trecut”, a declarat Horaţiu Ţepeş într-un interviu acordat Business Magazin (www. bmag.ro).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.09.2017

 
Cuvinte cheie:
venituri
, cresteri
, asteptare
, pastrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide