Companii

Billa a deschis al 59 lea magazin din România la Bucureşti

Billa a deschis al 59 lea magazin din România la Bucureşti

Autor: Cristina Roşca

28.11.2011, 11:06 711

Retailerul german Billa va deschide miercuri, 30 noiembrie, în Bucureşti cel de-al 59-lea supermarket din România. Magazinul din Aleea Barajul Dunării, numărul 12 A, sector 3, va fi al şaptelea magazin din capitală al reţelei şi al patrulea deschis în acest an de companie.

Noul supermarket va avea o suprafaţă de aproximativ 560 de metri pătraţi, şi va oferi spre vânzare peste 5.000 de produse.

"Bucureştiul are încă potenţial de dezvoltare şi mă bucur că am reuşit să deschidem un nou magazin fiind astfel mai aproape de clienţii noştri", a declarat FilipCristescu, director de operaţiuni al Billa România.

Reprezentanţii companiei nu au precizat valoarea investiţiei în acest magazin, însă potrivit ultimelor date deţinute de ZF aceasta se situează în jurul valorii de 2 mil. euro.

În Romania, Billa, parte a grupului german Rewe, a obţinut anul trecut afaceri de 272 mil. euro, în scădere de la 288 mil. euro în 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO