Companii

Billa a investit jumătate de milion de euro în renovarea magazinului din Drumul Taberei

Autor: Cristina Rosca

21.02.2012, 11:29 145

Reţeaua de supermarketuri Billa, parte a retailerului german Rewe, a investit peste 500.000 de euro în renovarea şi remodelarea magazinului din Bucureşti, localizat în cartierul Drumul Taberei. Unitatea se va deschide pe data de 23 februarie.

Magazinul a intrat într-un proces de renovare şi remodelare la finalul anului trecut. Noul concept al magazinului aduce o zonă de produse fresh cu 70% mai mare şi peste 1.000 de produse noi.

"Clienţii noştri din această zonă vor avea de acum la dispoziţie un spaţiu redecorat şi un număr mai mare de produse, factori care cu siguranţă le vor îmbunătăţi experienţa cumpărăturilor. O parte importantă a acestei schimbări o constituie extinderea zonei de produse Fresh, parte a iniţiativei noastre de a promova un stil de viaţă sănătos", a declarat Sorana Georgia, CEO BILLA România.

În 2011 reţeaua a remodelat alte supermarketuri din cadrul reţelei. Reţeaua de 61 de magazine a obţinut anul trecut afaceri de 1,14 mld. lei (271 mil. euro), în scădere de la 1,22 mld. lei (288 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO