Companii

Billa a investit un milion de euro în modernizarea magazinului de la Ploieşti

Autor: Cristina Roşca

31.08.2011, 00:00 175

Reţeaua de supermarketuri Billa, parte a retailerului german Rewe, a investit un milion de euro în renovarea şi remodelarea magazinului din Ploieşti, localizat pe Bulevardul Libertăţii. Magazinul a intrat într-un proces de renovare şi remodelare în urmă cu 3 luni.

Noul concept al magazinului aduce o zonă de produse fresh cu 70% mai mare. "Avem acum la Ploieşti un spaţiu mult mai aerisit, mai liber şi cu peste 1.000 de produse noi", spune Filip Cristescu, directorul de operaţiuni al Billa România. În urmă cu câteva luni Billa a finalizat remodelarea altor două magazine din Bucureşti şi Timişoara. Investiţia totală în remodelarea celor două magazine a fost de peste 3 mil. euro, potrivit companiei, iar timpul necesar lucrărilor a fost de aproximativ două luni şi jumătate pentru fiecare unitate.

Reprezentanţii Billa anunţau atunci că au programate pentru acest an încă şase remodelări, ce urmează a fi finalizate până la sfârşitul lui 2011. Reţeaua de 55 de magazine a obţinut anul trecut afaceri de 1,14 mld. lei (271 mil. euro), în scădere de la 1,22 mld. lei (288 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO