Companii

Black Friday la vopsele: Policolor reduce preţurile cu până la 40% în magazinele proprii

Black Friday la vopsele: Policolor reduce preţurile cu...

Autor: Andreea Neferu

21.11.2012, 14:27 663

Policolor, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de lacuri şi vopsele, a anunţat că va intra în campania Black Friday, urmând ca vineri, 23 noiembrie, să reducă preţurile cu până la 40% în cele 7 magazine proprii din Bucureşti şi din ţară. Reducerile se vor aplica mai multor produse din caregoria vopselelor lavabile, tencuielilor, emailurilor şi lacurilor.

“Black Friday devine şi în România o zi tradiţională a reducerilor, este o experienţă de care ne dorim să beneficieze şi cei ce doresc să îşi împrospăteze casa de Crăciun”, a declarat Marius Văcăroiu, CEO Policolor-Orgachim.

Policolor, fosta Întreprindere de Lacuri şi Vopsele Bucureşti, este deţinută de fondurile de investiţii Reconstruction Ca­pital 2, Romanian Investment Fund şi Roma­nian Reconstruction. Policolor România a avut anul trecut o cifră de afaceri de circa 124,3 milioane de lei (29,3 milioane de euro), potrivit Ministerului de Finanţe, iar anul acesta mizează pe o creştere de circa 10% a businessului, potrivit celor mai recente estimări.

Pe piaţa de lacuri şi vopsele compania Po­licolor concurează cu jucători precum Köber, Fabryo Corporation, Atlas Corpo­ra­tion, Deutek, Azur sau Daw Benţa.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO