Companii

Blue Air lansează în decembrie cursa aeriană Cluj-Napoca – Birmingham

Blue Air lansează în decembrie cursa aeriană...

Autor: Cristina Bellu

16.06.2016, 11:30 2578

Aeroportul din Cluj-Napoca devine a şasea bază operaţională a Blue Air începând cu toamna acestui an, la scurt timp după inaugurarea zborurilor interne între Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

"Ne bucurăm enorm să ne dezvoltăm prezenţa pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe către Birmingham. În urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum si la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificam aceasta oportunitate catre Birmingham – o destinatie atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operaţională", a spus Gheorghe Răcaru, director general al Blue Air.

Pentru anul acesta, compania estimeaza o crestere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737.

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO