BMW caută parteneriate cu firme locale de software

17 mar 2017 Autor: Bogdan Alecu

Joachim Goldbach, vicepreşedinte pentru achiziţii, ConnectedDrive şi comunicaţii, alături de Alexandru Petrescu, ministrul economiei, comerţului şi mediului de afaceri s-au întalnit ieri cu cel puţin 40 de companii locale din IT pentru a discuta posibilitatea de a colabora la proiecte viitoare.

Discuţiile fac parte dintr-un proiect care a fost iniţiat în toamna anului trecut, o dată cu vizita la BMW Group a prim-mi­nistrului de atunci, Dacian Cioloş, şi continuă şi acum, fiind iniţiate discuţii cu premierul Sorin Grindeanu, Invest Romania şi reprezentanţi ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

"Suntem aici pentru discuţii, pentru a găsi partenerii potriviţi. Acum nu va urma un anunţ de colaborare deoarece acesta este un proces ce va dura ani de zile. Căutăm soluţii software pentru sistemul de entertainment al automobilelor, dar şi pentru sistemele de condus autonom, printre altele. De asemenea, noi deja lucrăm cu companii de IT din Romania", a spus Joachim Goldbach, vicepreşedinte pentru achiziţii, ConnectedDrive şi comunicaţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2017

 
Cuvinte cheie:
BMW
, parteneriate
, firme locale
, software
, colaborare
, achizitii
, mediul de afaceri
, comunicatii
, it
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide