Companii

Bog’Art, în cărţi pentru construcţia celui de-al doilea magazin al Ikea. Acesta va fi amplasat în zona Theodor Pallady din Capitală şi va fi mai mare decât magazinul din Băneasa

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.09.2017, 00:07 7896
Constructorul român Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa locală de profil, controlat de Raul Doicescu, este înscris în licitaţia pentru construcţia celui de-al doilea magazin din România al suedezilor de la Ikea.

Bog’Art nu ar fi la prima colaborare cu Ikea, după ce, recent, a câştigat licitaţia pentru construcţia celei de-a treia clădiri a proiectului Timpuri Noi Square, ridicat de Vastint, divizia imobiliară a grupului Inter Ikea.

„Licitaţia (pentru magazinul Ikea – n.red.) nu s-a încheiat, urmează să vedem dacă vom câştiga sau nu acest contract. Sunt şi alte companii care s-au înscris în cursă”, spune Sorin Greu, director general al Bog’Art.

Retailerul de mobilă suedez Ikea, care face peste 500 de milioane de lei cu singurul magazin pe care îl are în România, cel din cartierul Băneasa din Bucureşti, urmează să înceapă lucrările de construcţie la cea de-a doua unitate de pe piaţa locală. Aceasta va fi amplasată în zona Theodor Pallady din Capitală, va fi mai mare decât magazinul din Băneasa, potrivit datelor din avizul dat de Primăria Capitalei la începutul anului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO