Companii

​Bogdan Popescu, operations director, Microsoft: „Preţurile dispozitivelor scad în fiecare an, în timp ce impactul tehnologiei este din ce în ce mai mare”

​Bogdan Popescu, operations director, Microsoft:...

Autor: Georgiana Mihalache

27.06.2017, 13:21 499

Serviciile de cloud pot ajuta firmele pentru a-şi stoca, analiza şi accesa datele într-un timp mai scurt, iar potenţialul IT al României este „uriaş”, iar cei care vor îmbrăţişa transformarea digitală vor câştiga, a spus Bogdan Popescu, operations director, Microsoft, la conferinţa „Cei mai mari jucători din economie”, organizată de ZF.

„Atunci când vorbim despre IT, nu putem separa de industria reala sau de sectorul public. Cred că este o veste bună, potenţialul este uriaş. Vestea bună este că sprijinul digital pe care îl oferă Microsoft este din ce în ce mai mic, iar beneficiile pe care le aduce în operaţiune este din ce în ce mai mare. Vedem cum preţurile dispozitivelor scad în fiecare an, în timp ce impactul tehnologiei este din ce în ce mai mare. În domeniul, IT direcţia definitorie se subscrie tehnologiilor din Cloud”, a spus Bogdan Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO