Companii

Brandul de modă Colin’s a deschis magazinul numărul nouă în Palas Mall din Iaşi

Brandul de modă Colin’s a deschis magazinul numărul...

Autor: Cristina Roşca

30.03.2016, 00:03 2312

Brandul de modă Colin’s, intrat direct pe piaţa din România în 2011, a deschis în Palas Mall Iaşi un magazin de 550 mp, cel mai mare al reţelei de pe piaţa locală.

Compania din Turcia a intrat astfel cu acest magazin şi în zona de nord-est a ţării, unde nu era prezentă până acum. „Colin’s a intrat direct pe piaţa din România în anul 2011, magazinul din Palas Iaşi fiind cel de-al nouălea deschis în ţară şi cel mai mare de până acum.

Până la finalul anului 2018, ne propunem să ajungem la un număr total de 40 de magazine în România”, a declarat Alparslan Varol, country manager al Colin’s.

Operaţiunile locale ale Colin’s sunt operate de firma Eroglu România, cu afaceri de circa 7,6 mil. lei în 2014, ultimul an pentru care există date, în creştere cu 8,5% faţă de anul anterior.

Brandul Colin’s a fost lansat în Turcia în 1983 şi face parte din grupul Eroglu Holding, care deţine şi alte branduri de modă, dar şi operaţiuni în producţie şi în sectorul imobiliar. Sub brandul Colin’s sunt deschise peste 600 de magazine în 38 de ţări. Palas Mall este parte a ansamblului urbanistic Palas din Iaşi, controlat de antreprenorul Iulian Dascălu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO