Britanicii de la Faist au 5 mil. euro pentru investiţii la fabrica de componente din Oradea

16 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Furnizorul de componente pentru infrastructura telecom şi industria auto Faist Mekatronic, parte a grupului britanic Faist, a bugetat pentru acest an un program de investiţii de 5 mil. euro în retehnologizare, automatizări şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale angajaţilor.

Anul trecut, compania a investit peste 10 milioane de euro în creşterea capacităţii de producţie şi achiziţionarea unor noi utilaje, dar şi aproximativ 750.000 de euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale angajaţilor, odată cu instalarea diferitelor sisteme de exhaustare, ventilaţie şi aer condiţionat. Investiţiile din ultimii 10 ani în fabrica Faist Mekatronic de la Oradea se ridică la peste 60 mil. euro, potrivit companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Faist
, fabrica
, oradea
, investitii
, componente
, britanici
, industria auto
, infrastructura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide