Companii

Burger King pleacă din România

Burger King pleacă din România

Operatorul francizei Burger King va închide săptămâna aceasta ultimele două restaurante pe care le mai avea în România

Autor: Cristina Rosca

19.06.2012, 00:06 27102

Compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King în România, va închide săptămâna aceasta ultimele două restaurante pe care le mai avea pe piaţa locală, decizie care marchează ieşirea de pe piaţă a lanţului de fast food. În ultima săptămână au fost închise alte trei locaţii - Băneasa Shopping City, Plaza România şi Bucureşti Mall.

Lanţul de fast-food Burger King, adus pe piaţa locală în urmă cu circa patru ani de oamenii de afaceri Eli Davidai şi Marius Nasta, a intrat pe 8 iunie în insolvenţă la cererea centrului comercial Liberty Center.

Vedeţi şi

Desertul sinistru cu care Burger King a şocat fast-food-ul din SUA

Războiul fast food în România.Cu cine se bate Subway pe o piaţă de 500 de milioane de euro

"Atlantic Restaurant System, operatorul Burger King în România, a intrat în procedură de insolvenţă. Conform prevederilor legale, un administrator a fost numit din oficiu pentru a prelua compania", spun reprezentanţii Burger King fără a da alte detalii.

Surse din piaţa de restaurante, cafenele şi baruri mai spun că cei doi români care deţin franciza Burger King în România încearcă să găsească un cumpărător pentru aceasta. Compania nu a comentat pe marginea acestei informaţii

Citiţi materialul pe larg pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO