Companii

Buticul de parfumuri Beautik de pe Radu Beller se închide. Reţeaua a mai deschis o unitate în Dorobanţi şi una în Iaşi

După închiderea unităţii de pe Radu Beller, Beautik Haute Parfumerie va avea în total patru magazine – trei în Bucureşti şi unu în Iaşi.

După închiderea unităţii de pe Radu Beller, Beautik Haute Parfumerie va avea în total patru magazine – trei în Bucureşti şi unu în Iaşi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.07.2017, 00:05 836
Reţeaua de parfumerii Beautik, parte din grupul Farmexim, închide zilele acestea magazinul situat pe strada Radu Beller din Capitală după ce a deschis recent o altă unitate în centrul comercial Mario Plaza, tot din zona Dorobanţi. „Beautik Beller se va închide la fi­nalul acestei luni şi a fost mutat în ace­eaşi zonă a Capitalei – Calea Do­ro­banţi, în complexul Mario Plaza. Beautik Mario Plaza, noul Concept Store Beau­tik, a fost des­chis în­tr-o unitate de 120 de me­tri pătraţi“, spun repre­zen­tanţii reţelei Beautik. Weekendul trecut, Farmexim a deschis un magazin de cosmetice Beautik şi în ansamblul comercial Palas Mall din Iaşi. Astfel, după închi­de­rea unităţii de pe Radu Beller, Beautik Haute Parfumerie va avea în total patru magazine – trei în Bucureşti (Mario Plaza, Promenada Mall şi Băneasa Shopping City) şi unu în afara Capitalei, în Palas Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO