Companii

C&A ajunge joi la borna 13 pe piaţa locală, cu un magazin în Iulius Mall Timişoara

Autor: Cristi Moga

10.10.2011, 15:11 331

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, unul dintre cei mai mari din Europa, cu o reţea de aproape 1.500 de magazine, va deschide joi al 13-lea magazin de pe piaţa locală, în cadrul centrului comercial Iulius Mall din Timişoara, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Magazinul va fi amplasat pe două niveluri, parter şi etaj, şi va avea o suprafaţă de aproape 2.000 de metri pătraţi, au anunţat reprezentanţii Iulius Group.

Acesta este al doilea magazin deschis de C&A într-un proiect al Iulius Group, după unitatea din Iulius Mall Suceava, compania având semnat un contract şi pentru închirierea unui spaţiu din complexul Palas Iaşi, aflat în construcţie.

C&A deţine în prezent 12 magazine, dintre care trei în Bucureşti, iar până la sfârşitul anului compania ar putea ajunge la o reţea de 17 magazine, deschideri noi fiind programate şi pentru oraşe precum Constanţa (în Maritimo) sau Craiova (Electroputere).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO