Companii

CA Immo: Avem discuţii cu investitori români să cumpărăm terenuri sau proiecte de birouri. „Portofoliile imobiliare îmbătrânesc, trebuie să ai tot timpul proprietăţi noi în portofoliu."

CA Immo: Avem discuţii cu investitori români să...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.09.2017, 00:07 1056

„Portofoliile imobiliare îmbătrânesc, trebuie să ai tot timpul proprietăţi noi în portofoliu. Noi avem discuţii cu investitori români ca să cumpărăm terenuri.“

Dezvoltatorul imobiliar austriac CA Immo, care deţine în Bucureşti mai multe proiecte de birouri, dintre care unul se află în construcţie în zona Orhideea, caută să cumpere noi terenuri sau proiecte deja dezvoltate în Bucureşti.

„Portofoliile imobiliare îmbătrânesc, trebuie să ai tot timpul proprietăţi noi în portofoliu. Noi avem discuţii cu investitori români ca să cumpărăm terenuri sau proiecte de birouri. Deocamdată nu avem alte terenuri cumpărate, dar mereu ne uităm după oportunităţi“, declară Frank Nickel, CEO al CA Immo.

În paralel, dezvoltatorul ia în calcul şi vânzarea unor proprietăţi pe care le are în Bucureşti, spunând că în viitor una sau mai multe active ar putea fi implicate într-o tranzacţie.

CA Immo este prezentă în România din 2003 şi deţine cinci proprietăţi finalizate - Opera Center I, Opera Center II, Europe House, Bucharest Business Park, River Place, a căror valoare cumulează 256 mil. euro. În prezent, compania construieşte încă un proiect de birouri în zona Grozăveşti, Orhideea Towers, care implică o investiţie de 75 de milioane de euro. Proiectul va fi gata în prima jumătate a anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO