Companii

Canadienii de la Bombardier au ajuns „pe tăcute“ la 500 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Canadienii de la Bombardier au ajuns „pe tăcute“ la...

Autor: Mirabela Tiron

11.07.2016, 00:06 2014
Canadienii de la Bombardier, care construiesc la nivel mondial tramvaie şi vagoane de metrou şi care au produs cele mai multe trenuri pentru Metrorex, au ajuns la  500 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca, faţă de 90 în 2010, potrivit oficialilor companiei şi datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
„Căutăm candidaţi care pot prelua anumite poziţii şi responsabilităţi la Cluj. Bombardier este o companie internaţională şi de aceea candidaţii trebuie să cunoască limba engleză. Orice altă limbă străină vorbită, franceza, germana, poloneza, spaniola sau italiana este foarte apreciată. În afară de candidaţi care să cunoască mai multe limbi străine mai căutăm persoane cu experienţă în finanţe, resurse umane şi logistică“, au transmis reprezentanţii Bombardier  către ZF.  
 
Canadienii au deschis în vara lui 2009 un centru de servicii la Cluj- Napoca, ce asigură activităţile admi­nistrative pentru mai multe fabrici din Europa.
 
„În acest moment avem trei arii de expertiză în centrul de servicii: finanţe, resurse umane şi achiziţii. Ele acoperă nevoile angajaţilor şi ale furnizorilor noştri din Europa de Vest, din nordul Europei şi din Est“, au mai spus reprezentanţii Bombardier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO