Companii

Capital Partners, singurul local din topul M&A DealWatch

Capital Partners, singurul local din topul M&A DealWatch
30.03.2010, 23:11 49

Consultantii financiari implicati anul trecut in fuziunile siachizitiile de pe piata locala au avut contracte cu o valoarecumulata de maximum 534 de milioane de dolari, exceptie facand celepatru firme implicate in afacerea prin care fondul de privateequity CVC Capital a cumparat producatorul de bere InBev, intr-otranzactie globala de 2,2 miliarde de dolari.
Lazard si Societe Generale au asistat CVC in aceasta tranzactie, intimp ce Barclays Capital si JP Morgan au fost de parteacumparatorilor, potrivit unei monitorizari a DealWatch.
Singura firma locala care a intrat in topul realizat de DealWatcheste Capital Partners, care a fost implicata anul trecut in treitranzactii, cu o valoare cumulata de 18 milioane de dolari. CapitalPartners, casa de investitii condusa de bancherul Doru Lionachescu,a asistat actionarii InternetCorp la vanzarea unui pachet minoritarcatre 3TS Cisco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO