Cărbunii dau semne de oboseală. CE Oltenia, compania care a încălzit România în viscol, luptă cu iarna alături de un nou şef, un executiv din construcţii

16 ian 2017 Autor: Roxana Petrescu

De la finalul anului trecut Complexul Energetic (CE) Oltenia, producătorul de energie care a livrat aproape o treime din necesarul de consum în primul vârf de iarnă, are un nou director general.

Cu o experienţă acumulată mai ales în do­meniul materialelor de construcţii, Sorin Boza are misiunea de a pregăti CE Oltenia pen­tru al doilea val de frig prognozat pentru această săptămână.

„Numirea în funcţie a avut loc la finalul anului trecut. Doar dumnealui poate comu­ni­ca despre situaţia din companie“, explică un director din cadrul CE Oltenia.

Sorin Boza nu a putut fi contactat pentru detalii privind situaţia alimentării cu căr­buni de la CE Oltenia până la închiderea edi­ţiei şi nici alţi directori implicaţi în activi­tatea minieră a companiei.

Până la preluarea funcţiei de director general al CE Oltenia, Sorin Boza a ocupat timp de două luni funcţia de director de ope­ra­ţiuni în cadrul diviziei de aditivi pentru me­talurgie din cadrul grupului francez Imerys. Potrivit datelor disponibile, Imerys este un business de peste 4 miliarde de euro spe­cializat în realizarea unor produse pre­cum ciment, vopsele sau ambalaje. Boza a mai ocupat funcţii de conducere în cadrul unor companii precum Siniat România, producător şi furnizor de sisteme de gips-carton, sau Lafarge, producător de ciment.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.01.2017

 
Cuvinte cheie:
Carbuni
, CE Oltenia
, comisia europeana
, constructii
, energie
, viscol
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide