Companii

Care va fi impactul fuziunii Ahold - Delhaize asupra operaţiunilor Mega Image din România: „Mai multe investiţii“

Gigantul Ahold - Delhaize deţine în România afacerea Mega Image, un business de 482 de magazine cu afaceri de peste 3,5 miliarde de lei.

Gigantul Ahold - Delhaize deţine în România afacerea Mega Image, un business de 482 de magazine cu afaceri de peste 3,5 miliarde de lei.

Autor: Cristina Roşca

28.07.2016, 00:00 617
Mariajul la nivel internaţional dintre belgienii de la Delhaize şi olandezii de la Ahold, doi giganţi din retail, nu îşi va pune semnificativ amprenta asupra operaţiunilor din România ale Mega Image, lanţ de magazine aflat în portofoliul grupului belgian.

Oficialii Mega Image spun că identitatea vizuală a unităţilor locale nu va fi schimbată, dar că este posibilă creşterea investiţiilor ca urmare a acestei mutări internaţionale.

Cei doi retaileri internaţionali şi-au anunţat oficial finalizarea fuziunii, urmând a fi creat un gigant cu 22 de branduri şi 6.500 de magazine în 11 ţări.

Mai mult, au anunţat o nouă siglă care va trona peste noul business. Totuşi, leul Mega Image rămâne regele „junglei locale“.

„Fuziunea Ahold - Delhaize şi faptul că Mega Image va face parte dintr-un grup mai mare vor permite mai multe investiţii şi deschiderea unor noi oportunităti pentru brandurile deja existente. Mega Image este un brand local, cu o identitate proprie, care nu va fi modificată. De asemenea, logoul va rămâne acelaşi (...)“, mai spun oficialii Mega Image.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO