Companii

Carpatair a oprit cursele din România până la finalul lui martie şi a rămas cu doar două zboruri din Chişinău

Din primăvară, Carpatair va începe să zboare din nou de la Timişoara şi Bacău

Din primăvară, Carpatair va începe să zboare din nou de la Timişoara şi Bacău

Autor: Mirabela Tiron

13.01.2014, 00:06 585
Compania aeriană Carpatair a stopat până la finalul lunii martie zborurile pe care le realiza de pe aeroporturile din Timişoara, Bacău şi Craiova, ope­rând în prezent doar două curse pe rutele Chişinău - Veneţia şi Chişinău - Londra, potrivit datelor de pe site-ul de rezervări al companiei.
 
„Sunt suspendate zborurile până în aprilie“, a fost răspunsul unui reprezentant de la departamentul de rezervări. ZF nu i-a putut contacta pe reprezentanţii companiei până la închiderea ediţiei.
 
Compania ar urma să reînceapă operarea din România de la finalul lunii martie (29 martie - 25 octombrie, după cum arată programul de vară)  cu zboruri doar pe patru rute: Timişoara - Stuttgart, Timişoara - Roma, Bacău - Roma şi Bacău -  Milano, în timp ce din Republica Moldova va avea curse pe rutele Chişinău -Londra, Chişinău - Veneţia, Chişinău - Milano, Chişinău - Roma, potrivit aceleiaşi surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO