ZF 24

Carrefour a ieşit oficial din insolvenţă. Curtea de Apel anulează definitiv sentinţa de intrare în insolvenţă

Carrefour a ieşit oficial din insolvenţă. Curtea de...

Autor: Cristina Roşca

25.04.2014, 00:05 507

Carrefour România, compania cu afaceri de 930 mil. euro în 2012 care operează hipermarketurile cu acelaşi nume, a ieşit oficial din insolvenţă după ce Curtea de Apel a aprobat astăzi cererea grupului francez de anulare definitivă a sentinţei de intrare în insolvenţă. Decizia este finală şi irevocabilă.

“Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că respinge ca neîntemeiată cererea de deschidere a procedurii insolvenţei. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării sentinţei apelate. Respinge ca neîntemeiată intervenţia în interesul intimatei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 24.04.2014”, potrivit deciziei.

Tribunalul Bucureşti a aprobat la finalul anului trecut la cererea producătorului de scutece GSL Logistic intrarea în insolvenţă a Carrefour România. Aceasta a fost de altfel cea mai mai mare insolvenţă din România, depăşind-o pe cea a Hidroelectrica, companie cu afaceri de circa 700 mil. euro, intrată în insolvenţă în 2012 la propria cerere. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO